10/9/09

Eddlee fried chicken?? ape tuh?cm KFC gak ker? sedap!





Pas kls td aku n apiz ingat nk p tgk2 baju kat bundle, koz apiz ckp ader byk baju baru, so kte org xcited giler la nk g, alih2..tutup la..adoi, kciwa toi…so, kte org g la mkn kat eddlee fried chicken, spe org klntn mybe dy tahu la restoran ni, but aku seriously, aku xtaw ape la eddlee fried chicken ni, upe nye satu restoran yg sediakn ayam grg as a main food, but I think is oklah, not bad, at least ader gak la org tmptn yg brani nk tonjolkan dlm bisnes cm ni, jgn la ingat kFC je laku based on ayam ni..ok gak la eddlee fried chicken ni, sdp n murah gak..
Spe2 yg teringin nk mkn tuh, eddlee fried chicken ni ader byk cwgn especially akt area kB la, yg aku mkn ni kt tmn splash..dkt je dgn kb mall..ley la dtg..bersih pon bersih n also HALAL…huhu..
Smpt gak ar aku snap pic kt cni,huhu..tgk lerr…

p/s : cm promoter lak aku ni, aik cm slh koz je ni, bek amik marketing,ahahha


jamuan raya di uitm kota bharu…


hehe, ari ni perut aku agak kenyang lol, mklum la, kat kampus KB ari ni, uitm wat jamuan ari raya, mcm2 mknnn ader, sdp ciot, kire cm best gak la..jmt dwet aku ri ni,huhu…
aku pon jd salah sorg yg tugas kat situh, keje nye simple jek, just duk kat dpn kiosk tuh tlg2 tgk kan lauk,hahaha…aku n awe jga bhgn nasi minyak..ley thn gak la, nasi minyak sgt sdp n kire laku gak la nasi minyak tuh ari ni, mklum la, rmy yg lapar nk mkn,hehe…

and then , kte org satu kls sempt gak la snap pic dgn pengarah kampus uitm kelantan nih, waa..bkn sng nk dpt tgkp dgn dato pengarah nie, eceh, bgga siot..
jom makan..

p/s : pic dgn dato pengarah tu xsmpt lol nk mtk kat fida,adoi..

public phone, hmm~~ lme xgne..



ok lah nk la cter ckit sal public phone nih..actually, aku nk kait kan isu ni pon when aku apiz n amin g kb mall mlm ni, aku tgk ader 1 public phone kat dpn 7-11 kat kb mall..so, duloo2, kite kalu nk kol kwn2 kite nk tnye sal keje sekolah salu gne public, yg plg skit hati tyme biler nk kite kol ader lak mat2 jiwang n minah2 jwg asyk duk gayut 23 jam kat situh,haha..sronok sgt la biler ingat balik…duloo, tyme aku xde hp aku kol mber aku n borak2, aku just masuk 20-50 sen jek, tp ader org ckp kalu nk kasi lme kite kne tkn # and * baru la dpt ckp lme skit, da la aku asyk tkn jek smpi lenguh2 tgn, nk nye borak lme2,ahha..public phone ~~~public phone, xde da org nk gne ko skrg nih..
posing kat public phone, hello~~~
p/s : pnah skali gne public phone, biler hp aku xde line ari tuh..huhu