10/8/09



my close fren in uitm..hmm~~~

ok, ni aku nk introduce lak sal close fren aku kat uitm ni, actually duloo dy ni rumate aku kat kolej gak..so biler kat umah sewa ni, but dy xduk kat umahsewa pon, aku pon still rapt dgn dy, even kdg2 ader gak mende yg aku bengang toi dgn dy,ehhe,beser la tuh... nme nye hafis aminuddin, seorg yg outspoken, stiap word dy tuh sgt pds, smpi menusuk ke jantung aku,haha...

tp nk wat cm ne, mmg prgai dy cm tuh..dy pon baik gak la, selaloo tlg aku jikalau aku d dlm kesusahan,hehe..yg plg best skali, start si hapiz ni bli motor, aku dgn dy ar yg asyk ke hulur ke hilir bejlan2 skitar kelntan ni...huhu..

nti biler aku da tingglakna bumi klntn ni, msti aku xlooper la dgn c hapiz yg kdg2 sengal nih,hehe..sorry piz, classmts aku ckp dy ni kdkut, tp aku aser dy x kdkt pon.ok je dy, mybe dorg x knl apiz ni dlm2 kot,huhu..

kalu c hapiz ni bacer msti touching nye,hahaah..xkn kot/?

huhu..

p/s : xkn nye dy nk touching, dy bkn ader prasan,toi x pih??
ahahhaha
my housemates ~~~

oklah, ni nk cte r lak sal roomates aku kat rumah sewa kte org kat kB nih..huhu..
actually, aku bru je join dorg even aku knl gak dorg when i kat kolej machang dulu,..

kat umah, beser la, masing2 sumer ader pragai masing, so aku x kesah la dgn tuh sumer, tujuan aku nk publish sal housemats, aku pn, juz nk introduce dorg kat cni,hehe...
so, kalu housemates, aku xpuas aty..ak nk wat cm ne, ni kn blog aku, so ikut ske aty aku la nk tlis ape, huhu..

kte org satu rumah ader 8 org penghuni, and ter bhagi kpd 2 kos, 4 org kos finance, including me, n 4 org lg kos marketing...

so, aku nk knl kan dorg satu persatu tuh agak pnt lol, so, aku just nk show gmbr n status dorg je,hehe...

yg ni lah pic dorg, actually gurls akt situh tu sumer nye dak2 yg duk kat blkg umah kte org,hehe, tp kte org sumer baik la dgn dorg,sgt peramah n ske hulur makaann kat kte org,huhu...

yg duduk kat sofa tuh tuan rumah sewa kte org, tp kte org da agak mereka mcm bapak n mak kte org sndri..ehhe... yg muder2 kat sblh kiri tuh sumer nye housemates aku..tp ader sorg la xde dlm gmbr, sory man muker ko xde, ko xdtg umah apih, xdpt la nk bergmbr smer2,huhu...

bju merah kat dpn tuh, nme nye AZMI, status in a relationship...

baju biru tuh nme AMIN,status single mot,huahua...baju pink skit tuh nme nye AWE, status,hak milik kekal H,haha..baju kuning tuh, ZUL @ PA, status..ntah..xtaw lol..
baju merah kat dpn ni lak, nme nye YAT, status sudah berpunyer yg kt blkg tuh kamal ( baju belang2 biru ), status, xtaw..TTM,ahhahaha....


tu je lah yg ley aku cter ckit, so msti da knl da housemats aku kn..len kali publish sal len lak..haha..

p/s : aku je status single lg.haha..oppsss!!