10/7/09

memory matrik2 ( kenangan dgn roommates )..





ok lah, ade lg lah 1 bende yg aku xkn looper la biler kat mtrik tuh, when I 1st having fun and sleep 1 bilik dgn my best roommates ..ok, actually, I hv 3 roomates, dorg mmg best n seswai la dgn aku..kire cm ngam la..even sometimes,aku slalu gado2,ehhe…
1st ly nasrool, yg ni from Selangor, tp x ingat ape nme tmpt nye, x silap sijangkang ( ape mksd tmpt tuh ek?looper da ), c nas ni la yg plg rapat dgn aku, kte org slalu smer2 la kalu nk g maner2, biler nk solat subuh,msti dy kejutkan aku, biler dy x bgn,aku lak kejutkan dy, and then ader satu maser tbe2 je aku jd x ngam dgn dy, mybe aku cpt traser dgn ape yg dy ckp kot, but, lme2 tuh aku n dy da ok balik la,huhu..…
yg 2nd ni, nme nye nabil, aku ske pggl dy bell,he is from shah alam,huhu.. yg ni mmg rajin sgt stdy n rajin balik umah.ahha..bell ni pon kdg2 wat aku x ske dgn pragai dy, cz nmpk cm selfish, but when I know him deeply, bru la aku taw,mmg prgai dy cm tuh, seriously, awl2 aku xske kat dy, but, lme2 tuh, aku ske dgn dy, dy baik gak upe nye, n ske wt lwk2 kat bilik tuh.sronok sgt..kalu dy xde, aser cm kosong je bilik tuh..huhu..
3rd ly, c hafiz, aku kat bilik pggl dy nuek, cz dulu dy ske nynyi lgu anuar zain smpi terlompt2,haha.. yg ni stahun muder dr kte org, so dr sgi prgai pon kte org dpt expect dy x bpe nk mtg dlm wat smthg yg perlukan org2 yg lebiy tua cm kte org ni wat,ahha..hafiz ni pon baik gak, he’s from setapak KL, peminat Liverpool yg giler2 nye, kalu x tgk bola sal Liverpool mmg sah, huhu…dulu b4 nk abis mtrik, mmg aku cdiy giler la, cz xdpt jmpe dorg lg…aku la plg sush dorg nk jmpe, cz aku sorg je area phg, dorg sumer area KL n Selangor je..
biler ingt memory kat mtrik,aku slalu ingt roommates aku, mcm2 ader klakar+cdiy,lwk+poyo+sengal, sumer ader…cz kat dlm bilik la, aku kongsi cm2 dgn dorg..borak smpi pg,basuh bju smbil dgr lagu, wat ketupat smer2, kutuk2 ‘abg’ ,ahah…berbuker poser smer2 n outing kat bndr masjid tnh tuh mkn kfc smer2..haha…kalu roommates,aku bcer, hrp2 dorg still remember that moment, n never forget the memories…hmmm~~.. cdiy ciot..
p/s : sush la nk jmpe korg,aku xpect dpt kat uitm shah alam, dpt la jmpe korg slalu,but I’m in kelantan,so far far away..huhu