10/6/09

memory matrik ( classmtes, yg rumates lom post lg )...huhu..

actually, aku lg ske mtrik dr u ni, cz kat mtrik la 1st tyme aku duk luar dr phg n bergaul dgn org lain..aku raser suasane kat mtrik lg besh..
biler ingat classmates aku yg lme2 tuh, mmg sronok sgt..kte org sumer 1 kpale, even nk g maner2 pon sumer nk g sme2..
smpi la praktikum aku dpt praktikum terbaik, cz kte org mmg care each other la..



but, bkn aku ckp classmates aku kat u ni xbest, dorg pon best gak, but hubungan classmates aku kat mtrik dulu lg rapat la..
kalu kat u ni, aku just baik dgn certain2 jek..
hmm.. tp, kne postive kn dri sndri la, kat ne2 pon g, sumer nye different,
so, even kat mtrik lg besh, aku still ingt memory kat
uitm nih biler aku da grad nti,yelah, mcm2 gak mende kat uitm ni aku wat, n kat mtrik aku x dpt nk wat dgn classmates aku...hmm....cm sdiy ar plak...

p/s : rindoo giler kat korg k la aku mention ar nme korg kat cni...ayu,ija, fareez,amin,wahayu,nadya,nad,ying,may,fang,atikah,effa,hajar,ain and muna...huhu..korg mmg bets la..
poser di bln syawal~~..hmmm~~~

mggu pas, aku poser dgn housemates aku, sje je nk poser..
b4 dis, aku xnah pon poser bln2 syawal2 nih, sje je la nk wat kelainan thn ni, mybe perot aku da kenyang sgt kot mkn..haha..

so, aku nk cter bkn sal aku poser, tp sal aku bkak poser,hahaha...

beser aku bkak poser kat umah, so aku pn ajak la c amin tuh g bkak poser kat tesco kb, ley thn la mknn nye, so aku pon mkn la claypot n amin pon order claypot jugak..hmmm sdp gak la..even kte org ter buke lmbt cz x dgr azan kat tesco tuh...huhu..

kire puas ati gak la..huhu...aku ni kalu bab mkn2 nih, mmg aku ske sgt..hehe...
sedap x??

p/s: claypot + bandung cincau ais-krim+ 2 big apple donut = RM10.60..mhl ke ek???

kasoot oh~~ kasoot....

actually, aku xtaw la nk post aper ari ni, cz smbil aku nk update aku nye blog, aku nk kne cri byk info for my asgment, adoi, byk toi, nk ken cri bel lg, mgt lg, pstuh nk kne hafal skrip mandarin lg and nk jwb kuiz fmi lak esk..adoi, byk nye keje, mmapoo ke aku nk wat sumer keje nih..adoi...

so, aku nk share je, koleksi kasot aku, spjg aku ader kat uitm nih, kire byk gak la, duloo, ne la ader kasut byk2 nih...skrg ni je, almaklumlah..dwet da byk,ahha..
dwet pinjmn je pon..
lgpon aku kn keje part tyme, so aku pon ley la bli pape yg aku nk,huhu~~

so, korg usha la yek, xde la best pon...huhu..
  

p/s : kasut je byk, tp jrg jek gne, asyk gne yg sme jek.huhu~~

uitm di hatiku???hmmm…of crse lol….


Actually, xde cter pon sal uitm nih, just nk gtw yg..aku blajar akt uitm kB, blk2 biler owg tnye aku duk uitm klntn msri dorg ckp, “ oh, uitm machang?mstilah x..aku kat uitm kB la…mklum la,aku duk uitm cwgn je..xde la owg nk pndg sgt..len al aklu uitm shah alam yg agh tuh kn…
Honestly, aku bersyukur la,aku di tempt kan cni, cz bru la, aku taw budaya owg klntn..dorg pon ok gak peh..owg luar ske pk –ve sal klntn..dulu aku cm tuh gak..but, now..aku raser klntn nih is wonderful contry pe…alah stkt xde pggng wyg je, ape la sgt….toi x kelantanese??

p/s : alah..xyh nk g pggng wyg, copy je cter kat mber, pastuh tgk kat lptop, jmt dwet..huhu…

aiskrim2..hmm..yummy..



hmm, lme gak x mkn eskrem best nih, td aku p kdai nk fotostat smthg, so aku pon teringin la nk nk mkn eskrem ni, so aku n classmate aku si esoh aka miss caca tuh, mkn la eskrem TROPHY, sdp gilo eskrem ni, x cye, ni haa bukti kte org mkn ais krim….yuhuu~~~hmm..i lovin’ it….huhu..mkn aiskrim trophy dgn esoh..huhu..

study= tension=pnt=hmmm~~ no komen…

aiyo, pnt gak la aku mggu ni, cz byk assgment nk wat n byk lak test n kuiz bkl muncul, lg 3 mggu lak, final exam..aiyo, byk lg aku x cover nih..so, aku kne bertindak dr skrg..gooo~~~~

p/s : byk asgment nk wat,adoi, x ter update la blog aku nti,huhu…

tabung burger???? Nk burger???hehe~~~



hmm..ari ni, aku kuarkan lah sumer dwet syiling aku, x lah byk sgt.. aku kuarkan pon cz tabung burger aku da penuh la…tabung aku ni bkn nye besar sgt..so, better aku kuarkan n pi tkr jd dwet ketas..hahaha….
dr td aku kire- kire, hmm…dpt gak la rm28.50..ley la nk blnje nih..huhu…
ish..x ley, aku nk jmt cermat dow, byk sgt da aku blnje skrg nih..so, tabung ni pon ley jd slh satu alternative nk jmt cermt cz, biler tgk tabong burger ni,hmm..aser cm nk isi dwet je kn? Even , x kuar bunyi pon biler masuk kna dwet,ahaha…
bljar jmt crmat, masuk dlm asb..huhu
p/s : dlm byk2 tabong, tabong burger ni lah, yg aku pnah byk dwet, sblum ni tabong tembikai, x nah di isi pon..ahhaha…