10/5/09

assgment???arghh…serabot…

3th 0ct 09…waa, aku raser tension giler da nie..mau nye nk tercabot kpale otak aku.biler ingat’n byk keje nk wat..aku xtaw la aku ley settle kn keje2 ni cpt ke x..adoi..susah toi…

Tp, dlm keadaan yg serabot cm ni..smpt gak la, aku p mkn2 kat medan selera mpkb , hang out dgn mber aku, si awe tuh kt situh..fulamak, mknn nye mmg sdp n byk lak tuh..
Aku order mi hailam n air laici n awe lak order nasi grg paprik, tp aku mmg terkezut cz mknn yg kte org tuh mmg byk..smpi x termkn..huhu…len kali nk p lg nih..huhu….

p/s : mi hailam n air laici kne rm5.korg raser murah ke x ek?hmm`~~~

my electronic stuffs that I loved….hmm~~~

">
Ok, skrg nie, aku nk share la ckit…brg2 berteknlogi aku yg plg aku syg la kat dunia nih..huhu….kalu xde brg2 nie, ish..raser cm x ley nk hidup la..huhu…
1stly, mstilah hp aku..aku da lme da bli hp aku ni x silap aku bli pd 21st ogos 2008..skrg aku still pky.. sony Ericson k530i, function hp nie mmg best cz ader 3g, n aku ske sgt tgkp gmbr..ahha…


2nd ly, my laptop la,..yg nie kalu aku x on stiap ari mmg x sah..even aku asyk gne wrelss kat tmpt len,huhu…tp mmg aku syg giler la lptop ni..aku just pky laptop yg beser jek..bli pon gne dwet ptptn yg aku dpt, aku bli lptop ni thn lpas x silap, 15th ogos 2008..sumer nye untk wat asgment kn??Huhu…Harga nye..hmm…..ley lah.. rm1899…


3rd ly,huhu…my mp3 player..actually, bru je bli mp3 nie..murah jek..xde la mhl sgt smpi aku x mmpoo nk bli.huhu…hrge nye rm68, itu pon bli kat pc fair…yg nie..mmg aku ske lyn tyme dlm bus ..nk lak tyme blk kg..jmt sket btry hp aku..huhu….

p/s : byk gak dwet aku laburkan nk bli brg ni..hmm~~~