10/9/09

public phone, hmm~~ lme xgne..



ok lah nk la cter ckit sal public phone nih..actually, aku nk kait kan isu ni pon when aku apiz n amin g kb mall mlm ni, aku tgk ader 1 public phone kat dpn 7-11 kat kb mall..so, duloo2, kite kalu nk kol kwn2 kite nk tnye sal keje sekolah salu gne public, yg plg skit hati tyme biler nk kite kol ader lak mat2 jiwang n minah2 jwg asyk duk gayut 23 jam kat situh,haha..sronok sgt la biler ingat balik…duloo, tyme aku xde hp aku kol mber aku n borak2, aku just masuk 20-50 sen jek, tp ader org ckp kalu nk kasi lme kite kne tkn # and * baru la dpt ckp lme skit, da la aku asyk tkn jek smpi lenguh2 tgn, nk nye borak lme2,ahha..public phone ~~~public phone, xde da org nk gne ko skrg nih..
posing kat public phone, hello~~~
p/s : pnah skali gne public phone, biler hp aku xde line ari tuh..huhu

1 comment:

s@R@H said...

miss public phone..hahaha..sempat2 aje bergambar ngan public phone ni ek..nakal sungguh..