10/8/09

my housemates ~~~

oklah, ni nk cte r lak sal roomates aku kat rumah sewa kte org kat kB nih..huhu..
actually, aku bru je join dorg even aku knl gak dorg when i kat kolej machang dulu,..

kat umah, beser la, masing2 sumer ader pragai masing, so aku x kesah la dgn tuh sumer, tujuan aku nk publish sal housemats, aku pn, juz nk introduce dorg kat cni,hehe...
so, kalu housemates, aku xpuas aty..ak nk wat cm ne, ni kn blog aku, so ikut ske aty aku la nk tlis ape, huhu..

kte org satu rumah ader 8 org penghuni, and ter bhagi kpd 2 kos, 4 org kos finance, including me, n 4 org lg kos marketing...

so, aku nk knl kan dorg satu persatu tuh agak pnt lol, so, aku just nk show gmbr n status dorg je,hehe...

yg ni lah pic dorg, actually gurls akt situh tu sumer nye dak2 yg duk kat blkg umah kte org,hehe, tp kte org sumer baik la dgn dorg,sgt peramah n ske hulur makaann kat kte org,huhu...

yg duduk kat sofa tuh tuan rumah sewa kte org, tp kte org da agak mereka mcm bapak n mak kte org sndri..ehhe... yg muder2 kat sblh kiri tuh sumer nye housemates aku..tp ader sorg la xde dlm gmbr, sory man muker ko xde, ko xdtg umah apih, xdpt la nk bergmbr smer2,huhu...

bju merah kat dpn tuh, nme nye AZMI, status in a relationship...

baju biru tuh nme AMIN,status single mot,huahua...baju pink skit tuh nme nye AWE, status,hak milik kekal H,haha..baju kuning tuh, ZUL @ PA, status..ntah..xtaw lol..
baju merah kat dpn ni lak, nme nye YAT, status sudah berpunyer yg kt blkg tuh kamal ( baju belang2 biru ), status, xtaw..TTM,ahhahaha....


tu je lah yg ley aku cter ckit, so msti da knl da housemats aku kn..len kali publish sal len lak..haha..

p/s : aku je status single lg.haha..oppsss!!

4 comments:

nonie said...

eh ko bkn ke duda....huhu
xley la hot sgt bro...

ieda said...

single ke??
bkn ko pn TTM gak dgn die 2..haha

iSsMyLe said...

sengal..aku tgh cri yg len al...huhu

s@R@H said...

TTM? waduh2..haha..erm..man xda coz gi blakon mandarin..kalu tak silap coz bertembung masa datang hari tu..huhu..suka tengok gambar korang..happening..sem ni banyak je xtvt kamu kan?konfius2..YB..haha