10/8/09



my close fren in uitm..hmm~~~

ok, ni aku nk introduce lak sal close fren aku kat uitm ni, actually duloo dy ni rumate aku kat kolej gak..so biler kat umah sewa ni, but dy xduk kat umahsewa pon, aku pon still rapt dgn dy, even kdg2 ader gak mende yg aku bengang toi dgn dy,ehhe,beser la tuh... nme nye hafis aminuddin, seorg yg outspoken, stiap word dy tuh sgt pds, smpi menusuk ke jantung aku,haha...

tp nk wat cm ne, mmg prgai dy cm tuh..dy pon baik gak la, selaloo tlg aku jikalau aku d dlm kesusahan,hehe..yg plg best skali, start si hapiz ni bli motor, aku dgn dy ar yg asyk ke hulur ke hilir bejlan2 skitar kelntan ni...huhu..

nti biler aku da tingglakna bumi klntn ni, msti aku xlooper la dgn c hapiz yg kdg2 sengal nih,hehe..sorry piz, classmts aku ckp dy ni kdkut, tp aku aser dy x kdkt pon.ok je dy, mybe dorg x knl apiz ni dlm2 kot,huhu..

kalu c hapiz ni bacer msti touching nye,hahaah..xkn kot/?

huhu..

p/s : xkn nye dy nk touching, dy bkn ader prasan,toi x pih??
ahahhaha

5 comments:

ieda said...

haha..sengal ko..
mst x touching lnsung..
pas2 die kate'mslh tol mail ni'..
nk wat camne..

nanato marcello said...

btul..aku sokong..de prasaan ke??huhu

p.u said...

mail,ensem r roomate ko tuh.........
nk number....
hahahahaha

s@R@H said...

erm..nampak kawan mail senyap aje..nak tegur pun kak takut sebenarnya..huhu..smoga hubungan korang kekal k..

ndz_an said...

"dy bkn ader prasan"
Whoah!!!!
tepat sekali..
hahaha...