10/6/09

memory matrik ( classmtes, yg rumates lom post lg )...huhu..

actually, aku lg ske mtrik dr u ni, cz kat mtrik la 1st tyme aku duk luar dr phg n bergaul dgn org lain..aku raser suasane kat mtrik lg besh..
biler ingat classmates aku yg lme2 tuh, mmg sronok sgt..kte org sumer 1 kpale, even nk g maner2 pon sumer nk g sme2..
smpi la praktikum aku dpt praktikum terbaik, cz kte org mmg care each other la..



but, bkn aku ckp classmates aku kat u ni xbest, dorg pon best gak, but hubungan classmates aku kat mtrik dulu lg rapat la..
kalu kat u ni, aku just baik dgn certain2 jek..
hmm.. tp, kne postive kn dri sndri la, kat ne2 pon g, sumer nye different,
so, even kat mtrik lg besh, aku still ingt memory kat
uitm nih biler aku da grad nti,yelah, mcm2 gak mende kat uitm ni aku wat, n kat mtrik aku x dpt nk wat dgn classmates aku...hmm....cm sdiy ar plak...

p/s : rindoo giler kat korg k la aku mention ar nme korg kat cni...ayu,ija, fareez,amin,wahayu,nadya,nad,ying,may,fang,atikah,effa,hajar,ain and muna...huhu..korg mmg bets la..

8 comments:

Anonymous said...

yeke..ktorng tau r ktorng x best..
ktrng sbg dak u ko cdih bce blog ko..
x nk bkak da r..hehe

nanato marcello said...

east comei nye kamu kt mtrik..
rmbut blah tgh tu...huhu..

iSsMyLe said...

ala, xnk bkak xpelh..nk wat cm ne..ni pon blog aku..bkn blog owg len..

nana : ahha, klkr kn pic tuh, aser nk gelak sorg2 ..huhu

s@R@H said...

ok what?
kat mana2 pun best..
tol tak?
best gak kan siapkan projek tong sampah..
wawawa

iSsMyLe said...

tong smph tuh??
best giler..
sronok sgt dpt xperience cm nih..huhuhu

s@R@H said...

xperience berharga tu..hahaha..kena baling ngan ranting kayu..maaf rosakkan rambut kamu malam tu..huhu..tak sengaja..kamu nakal sangat..

Anonymous said...

mael, ko x describe pon personaliti 4 each ur classmate..

iSsMyLe said...

anonymous : xpyh..leceh, ahahha