10/6/09

kasoot oh~~ kasoot....

actually, aku xtaw la nk post aper ari ni, cz smbil aku nk update aku nye blog, aku nk kne cri byk info for my asgment, adoi, byk toi, nk ken cri bel lg, mgt lg, pstuh nk kne hafal skrip mandarin lg and nk jwb kuiz fmi lak esk..adoi, byk nye keje, mmapoo ke aku nk wat sumer keje nih..adoi...

so, aku nk share je, koleksi kasot aku, spjg aku ader kat uitm nih, kire byk gak la, duloo, ne la ader kasut byk2 nih...skrg ni je, almaklumlah..dwet da byk,ahha..
dwet pinjmn je pon..
lgpon aku kn keje part tyme, so aku pon ley la bli pape yg aku nk,huhu~~

so, korg usha la yek, xde la best pon...huhu..
  

p/s : kasut je byk, tp jrg jek gne, asyk gne yg sme jek.huhu~~

3 comments:

s@R@H said...

suka 1 kasut tu..tapi cari r sendiri yang mana ek..hehe
erm..kje part time kat ne?huhu

iSsMyLe said...

keje part tyme kat kuantan al, jd waiter kat restoran jek..huhu

s@R@H said...

wah..bestny..da pengalaman gitu..huhu..nak air nyo so..hahaha