10/9/09



jamuan raya di uitm kota bharu…


hehe, ari ni perut aku agak kenyang lol, mklum la, kat kampus KB ari ni, uitm wat jamuan ari raya, mcm2 mknnn ader, sdp ciot, kire cm best gak la..jmt dwet aku ri ni,huhu…
aku pon jd salah sorg yg tugas kat situh, keje nye simple jek, just duk kat dpn kiosk tuh tlg2 tgk kan lauk,hahaha…aku n awe jga bhgn nasi minyak..ley thn gak la, nasi minyak sgt sdp n kire laku gak la nasi minyak tuh ari ni, mklum la, rmy yg lapar nk mkn,hehe…

and then , kte org satu kls sempt gak la snap pic dgn pengarah kampus uitm kelantan nih, waa..bkn sng nk dpt tgkp dgn dato pengarah nie, eceh, bgga siot..
jom makan..

p/s : pic dgn dato pengarah tu xsmpt lol nk mtk kat fida,adoi..

1 comment:

s@R@H said...

erm..yummy2..mail mengingatkan akak ngan sate..sedap..huhu..nak makan agi..