10/20/09

final exm mggu dp..arghh..byk x stdy lg....

adoi, mmgu dpn ni tanggal 29th oct, aku start final exm..risau al, dah la aku x cover pape lg nih, so..cm ner ak nk wat..

seriusly, ak da x thn la nk duk kat umh tuh, koz aku aser x aman, i need a lot of privacy...

tp ptt ke aku tggl kn umh tuh..cz aku raser berslh lak dgn housemates aku yg len, tp at the same tyme, aku risau dgn stdy aku yg entah ke mana, dulu tuh, ader ar gk stdy2..tp skrg ni, da kurg..

ape la yg ptt aku wat..sem dpn, tggl kn umh tuh, atau, stdy harder n biarakn dorg nk wat bisink..adoi..blurrrrr.....

4 comments:

Anonymous said...

sabo je r wei..
tp ssh gak lau org duk bsing2 kt wat dunno jer..
better ko discuss dgn membe yg 1 pale dgn ko n cari umah len..

s@R@H said...

nak pindah ke?mmg r bising kat umah tu..huhu..but kalu efek study..xleh..huhu..pk yang terbaik k..

wafea90 said...

kalo efek sgt stdy..cari jer umah laen..for ur future jgk..lux! -_-v

iSsMyLe said...

wafae90 ; hmm..da xley kot..adoi :(