9/30/09


hmm...rabu 30 sept 2009...

raser cm serabot sgt kple otak neh.. ntah lol..mybe nk dkt final exm kowt...
lg 1 bln je lg aku nk kne tempuh final exm tuh..aduyai.risau gak..

byk asgmnt nk kne wt.. n lg 1 kne update la blog aku ni tiap2 ari..baru la gmpk kn?
huhu...

actually.. x taw sgt nk tlis aper cz kekeringan idea.. but aku nk share la mcm2 la xperience aku ni.. spjg aku duk kat dunia ni...
hmm.....

ader 4 asgmnt aku nk kne wat. so mmg bz giler..
adoi.. biler la aku ley lps dr tknan asgment cm ni ek?
but, cm lecturer aku slalu ckp.. tyme kt U ni la kte ader chance nk raser sumer pngalaman ni..bcoz, biler kte da keje nti....
ader cm2 prob lg kte kne alami...
hmm....

btoi ke aper yg dorg ckp tu ek??.....

No comments: