10/1/09

hari raye..?

aku raser sgt cdiy skit lol..cz aku terslh bli tiket terlalu ' awl'..
org len da balik..awl2 aku jek sorg duk kat umah sewa tuh sorg..wua3...
at least dpt balik la kn?

ok la..nk cter la ckit sal hari raye kat kg aku tuh..
kg aku tu x lah jauh maner..kire 1 jam lbiy pon da smpi..
kat felda chini4 jek..

hmm..actually..aku ske sgt raye kat felda nih..cz environment nye dgt bes..msyrakat yg mementingkan sifat kejiranan yg tggi lol..
ok la...


aku balik kg waktu tgh hari.pdhal esk nye nk raye da..
kire aku xtlg pape pon kat umah atok aku tuh..
aku just smbg tdow balik jek..
hahah......

pagi2 raye tuh..
hmm...aku raser x bertuah cz aku terbgn lmbt n terlepas solat raye adidilftri..

rugi nye la kn?
nk wat cm ne..

pastuh..aku g la kat kubur untk ziarah arwah nenek ak y meninggal 12 thn lps..
raser cdiy al..

cz biler kte mlawat kubur nih..
mula la raser insaf n ingt nk mati..aduhh....

after p kubur tuh, barulah aku g braye kat kg tuh..sgt best..aku tyme raser ni..msti wajib nk mkn bahulu n kerepek pisang..sdp sgt dow..hahah....

p/s : beser2, tiap2 thn msti aku g braye dgn bpak sdare aku kat umah kwn2 dy..but this year, aku ikut mak aku je braye kat umah2 jiran,ahha...da besar kowt...huuhu

4 comments:

nasevh said...

Tingat kt pic raye kte tuh..
hihi..

iSsMyLe said...

hhahaa.taw xpe..sronok sgt kn?
waktu tuh.. kte cm bute it ckit..so x pndy sgt nk tgkp pic lawa kn?
haha

nasevh said...

hahaha..
taw xpe..
lg2 ngan camera daon ak tuh..
kabor je gambo..
hakahak

iSsMyLe said...

ahhaa...xpe..at least ader gak kamera nk capap..hahahah...